Ο Μπάνκι εκθείασε τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό που σύμφωνα με τα λεγόμενα του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μπάνκι εκθείασε τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός ενώ δεν του άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες του όταν άνοιξε η διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να κάνεις σχόλιο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε διαφορετικό μπάσκετ. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν αναγνωριστικά. Το πλάνο μας ήταν να έχουμε καλές αποστάσεις και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Χάσαμε τις αποστάσεις και ο Ολυμπιακός που έχει ταλαντούχο ρόστερ το εκμεταλλεύτηκε. Δεν παλέψαμε μέχρι το τέλος και όσο χάναμε την επαφή με το σκορ παίζαμε χωρίς πάθος και χωρίς πειθαρχία. Ο στόχος μας είναι να ανταγωνιστούμε τις ομάδες υψηλού επιπέδου. Περιμένω από όλους το καλύτερο για να ανταγωνιστούμε αυτό το επίπεδο. Είναι αδύνατο να παίξεις εάν δεν είσαι τέλειος».

Σε ερώτηση για τον Θίοντορ επεσήμανε πως: «Θα είναι δύσκολη η διαδικασία εισόδου στην ομάδα της ΑΕΚ γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που έχει καιρό να αγωνιστεί».