Ο Μάντζαρης μοίρασε χαμόγελα (pics)

Ο άσος του Ολυμπιακού για 3η συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο Μάντζαρης μοίρασε χαμόγελα (pics)

Για 3η συνεχόμενη φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων "Αγαλΐα Κυριακού". Ο αθλητής του Ολυμπιακού βρέθηκε το Σάββατο στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού όπου νοσηλεύονται παιδάκια, τα οποία κάνουν αιμοκάθαρση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από τον δημοσιογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ, Αργύρη Παπανικολάου, εις μνήμην του αδελφού του Γιάννη Παπανικολάου, που είχε ιδρύσει τον Σύλλογο μεταμοσχευθέντων αθλητών ''Οι λέοντες του Πειραιά".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου και αναλαμβάνει εδώ και τρία έτη όλα τα έξοδα, προκειμένου αυτοί οι μικροί ήρωες να αισθανθούν λίγο καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. Μάλιστα, ενώ αυτή η κίνηση γίνεται συνήθως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα παιδάκια περίμεναν πώς και πώς τον Βαγγέλη και τον Αργύρη για να τους φέρουν τα δώρα τους. Το βεβαρημένο, όμως, πρόγραμμα του αθλητή είχε μεταθέσει αναγκαστικά για το Σάββατο αυτή την επίσκεψη.

Παρά την κούραση του ο Μάντζαρης ήταν πιστός στο ραντεβού του και το πρωί συγκίνησε όλους όσοι τον αντίκρισαν. ''Οι Λέοντες του Πειραιά" και προσωπικά ο Αργύρης Παπανικολάου ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μάντζαρη για την συνεισφορά του και την συνεχή παρουσία του στο Νοσοκομείο Παίδων. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα το Olympiacos BC Official Store και τον Φίλιππο για τα δώρα τους. Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον team manager Νίκο Κατσιούρα για την φανέλα που δώρισαν με τις υπογραφές των Πρωταθλητριών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Και επιπρόσθετα το ζαχαροπλαστείο ''Αμαρυλλίς'' στον Πειραιά για τα ωραία γλυκά που προσέφερε για αυτόν τον ιερό σκοπό.