Τέπιτς: «Ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε στο επίπεδο που αρμόζει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα», σχολίασε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Τέπιτς: «Ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός»

Παρότι ήταν αρκετά ανταγωνιστικός για τρία δεκάλεπτα και... ζόρισε τον Ολυμπιακό, τελικά ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δίκαια με 68-78 από τους «ερυθρόλευκους» στην Πυλαία, με τον γκαρντ του «δικεφάλου του Βορρά» Μιλένκο Τέπιτς να εκθειάζει τους Πειραιώτες στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγιναν τα περισσότερα λάθη παρότι προηγηθήκαμε στις αρχές του. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, έχει εμπειρία και λύσεις για να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε στο επίπεδο που αρμόζει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα».

Και συνέχισε ο Τέπιτς: «Η διαφορά στα ριμπάουντ δεν ήταν ο πιο καθοριστικός λόγος για την ήττα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου που κινούνται όπως πρέπει κοντά στο καλάθι.

Ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Γκάρετ και το γεγονός ότι ο Μαργαρίτης επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα. Ένας σημαντικός τομέας ήταν ότι στα μέσα της 4ης περιόδου πήραμε πολλές λανθασμένες επιλογές και στην άμυνα και στην επίθεση και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε».