«Πέσιμο» των οπαδών στο πούλμαν του Άρη στα διόδια των Μαλγάρων!

Οι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας μπάσκετ στα Μάλγαρα και «τα έψαλλαν» στους παίκτες για τη βαριά ήττα στην Κύμη.

«Πέσιμο» των οπαδών στο πούλμαν του Άρη στα διόδια των Μαλγάρων!

O πάλαι ποτέ κραταιός Άρης παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, γεγονός που έχει επιφέρει εύλογα απογοήτευση και οργή στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Με τη βαριά ήττα στην Κύμη οι «κίτρινοι» έχουν πλέον ρεκόρ 2-9 στο πρωτάθλημα και απειλούνται ξεκάθαρα πλέον με υποβιβασμό. Οι οπαδοί του Άρη εξέφρασαν ήδη τη δυσαρέσκειά τους για την τραγική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και την Κυριακή το επανέλαβαν με ακόμη εντονότερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, στα διόδια των Μαλγάρων οπαδοί του Άρη περίμεναν την αποστολή και σταμάτησαν το πούλμαν που τη μετέφερε, αποδοκιμάζοντας παίκτες και τεχνικό τιμ. Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών μπήκε στο πούλμαν και συνομίλησε με μέλη της αποστολής.

Παρά την πίκρα τους, πάντως, οι φίλοι του Άρη τόνισαν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα, ζητώντας επιτακτικά τη νίκη στο επερχόμενο ματς με αντίπαλο τον Ήφαιστο για τη 12η αγωνιστική.