Στην κορυφαία 15άδα των σκόρερ της Basket League o Πρίντεζης

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μπήκε στην κορυφαία 15άδα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Στην κορυφαία 15άδα των σκόρερ της Basket League o Πρίντεζης

Ένα σπουδαίο επίτευγμα σημείωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου με 92-69. Συγκεκριμένα ο πάουερ φόργουορντ των Πειραιωτών πέτυχε εννέα πόντους ξεπερνώντας τον Αλφόνσο Φορντ στην 15η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Δεν έπαιξε πολύ (17:28), δεν έφτασε καν σε διψήφιο αριθμό πόντων όμως οι εννιά που σημείωσε ο Γιώργος Πρίντεζης κόντρα στο Περιστέρι Βίκος Cola ήταν αρκετοί για να τον οδηγήσουν σε ένα ακόμη ξεχωριστό επίτευγμα. Ο “υπαρχηγός” του Ολυμπιακού μπήκε στην κορυφαία 15άδα των σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο Πρίντεζης με τους εννιά πόντιους του στο χθεσινό παιχνίδι λοιπόν, έφτασε τους 3.387, ξεπέρασε τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ που είχε 3.378 και ανέβηκε στη 15η θέση της σχετικής λίστας.

Ακόμη ο “Πρι” με τα τέσσερα εύστοχα δίποντα του, έφτασε τα 1.122 στην κατηγορία και προσπερνώντας τον Ζάρκο Πάσπαλι που είχε 1.119 -χωρίς να υπολογίζεται η σεζόν 1991-92- “στρογγυλοκάθισε” στην 3η θέση του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Όλα αυτά στην 349η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε στην 24η θέση της αντίστοιχης λίστας. στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93). τον Νίκο Κούβελα.