Λεπενιώτης: «Ο Γιαννακόπουλος είπε ότι θα βιάσει την κόρη του Αγγελόπουλου μπροστά του»

Δηλώσεις παραχώρησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός,  Νίκος Λεπενιώτης, μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Λεπενιώτης: «Ο Γιαννακόπουλος είπε ότι θα βιάσει την κόρη του Αγγελόπουλου μπροστά του»

Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος τελικός της GBL ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις και ο Νίκος Λεπενιώτης.

Το μέλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε αποκαλύψεις, όσον αφορά, τα όσα έγιναν πριν από το τζάμπολ του αγώνα στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η συγκεκριμένη υβριστική φράση που είναι εξωπραγματική αηδιαστική. Ήρθε σε εμάς δύο φορές και είπε ‘πήγαινε πες στον Αγγελόπουλο, εγώ την κόρη του θα την βιάσω μπροστά του’. Υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες, άνθρωποι από την ομάδα του, άνθρωποι από την ασφάλειά του. Το επανέλαβε και κάτω από την μπασκέτα μπροστά από τα μάτια της Εισαγγελέως».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110