Μπάνκι: «Oι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη»

Ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του νίκησε αν και είχε τρεις απουσίες και επεσήμανε πως προσπάθησε να δώσει κίνητρο στον Γκρίφιν. 

Μπάνκι: «Oι παίκτες μου άξιζαν τη νίκη»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, σχολίασε τα εξής για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στην Χάποελ: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, μετά από ένα σκληρό παιχνίδι. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Οι παίκτες μου άξιζαν αυτή τη νίκη, επειδή κάνουν μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έλειπαν και τρεις παίκτες πάλι (σ.σ. Καββαδάς, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος), αλλά η ομάδα μου θέλει να είναι ανταγωνιστική και να είναι καλύτερη κάθε ημέρα.


Σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να το κάνουμε αυτό κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Πέρα από την επίθεση που ήταν εκπληκτική στα πρώτα 7 λεπτά και το γεγονός ότι δεν κάναμε λάθη, ελέγξαμε την επίθεση και βρήκαμε πολλές λύσεις για να σκοράρουμε, αυτό που με χαροποίησε ήταν τα ριμπάουντ. Μια ομάδα, όπως η Χάποελ, να μένει στα 2 επιθετικά ριμπάουντ στο ημίχρονο, είναι κάτι το απίστευτο!

Προσπαθήσαμε να δώσουμε κίνητρο στον Γκρίφιν, γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ, όπως ο Λαρεντζάκης και ο Σαντ-Ρος. Η Χάποελ επέστρεψε στο ματς και προσπάθησε να είναι πιο... άγρια στην επίθεση, αλλά το καλό είναι πως δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας και την αυτοπεποίθησή μας».