Τρία ερωτηματικά στον Άρη ενόψει… ΠΑΟΚ

Με τα τρία γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη τόσο για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Λουκόιλ, όσο και για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Τρία ερωτηματικά στον Άρη ενόψει… ΠΑΟΚ

Οι Μποχωρίδης, Σλαφτσάκης και Μπελ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες και η συμμετοχή τους (κυρίως του πρώτου) είναι αμφίβολη τόσο για τον αγώνα απέναντι στην Λουκόιλ Λέφσκι, όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ο Μποχωρίδης θα παραμείνει σίγουρα εκτός αγώνα αύριο, ενώ οι Μπελ και Σλαφτσάκης αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (21/11, 19:00) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Lukoil Levski, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δεξί μηρό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Σε ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Gary Bell και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του κι έκανε θεραπεία, εξαιτίας του προβλήματος στο δεξί ώμο. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό και θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική».