Άρης: «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Παναγιώτη Διαμαντή εξέδωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Άρης: «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας»

Πολλά παράπονα έχει η ΚΑΕ Άρης από την διαιτησία του Παναγιώτη Διαμαντή στο ματς κόντρα στο Περιστέρι, όπως εξέφρασε και μέσω ανακοίνωσής της.

Οι «κίτρινοι» μάλιστα ζητούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να εξαιρεθεί ο εν λόγω διαιτητής από τους αγώνες της ομάδας εφεξής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή.

Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ