Μετά τη Μπάγερν και τη Ρεάλ, μεταγραφή για τον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζει παίκτη, αλλά τα αποτελέσματα των αγώνων κόντρα σε Μπάγερν και Ρεάλ, θα κρίνουν το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης. 

Μετά τη Μπάγερν και τη  Ρεάλ,  μεταγραφή για τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι Πειραιώτες μετρούν τρεις σερί ήττες στην EuroLeague (από ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό), ενώ έχουν ηττηθεί δύο σερί φορές στο ΟΑΚΑ από τους "πράσινους" στη τρέχουσα σεζόν. Παράλληλα, βρίσκονται στην 10η θέση της κατάταξης στην Ευρώπη, έχοντας ρεκόρ 3-4 στην διοργάνωση.

Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" είναι δύσκολο και απαιτητικό, καθώς ακολουθεί διπλή αγωνιστική στην EuroLeague, έχοντας την Τρίτη (20/11) παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για δύο κομβικά παιχνίδια, καθώς αναλόγως τα αποτελέσματα που θα έρθουν από τα συγκεκριμένα ματς, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση ώστε να δυναμώσει το ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της συνέχειας. Αυτή τη στιγμή, στον Πειραιά, δεν κοιτάζουν κάποιον παίκτη, αλλά αν οι ήττες συνεχιστούν μέσα στην εβδομάδα, τότε είναι δεδομένο πως οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση.