Χωρίς προβλήματα αλλά σε «βαρύ κλίμα» ο ΠΑΟ

Το κλίμα στους «πράσινους» είναι πολύ βαρύ μετά τη ήττα από την Εφές Αναντολού για την Ευρωλίγκα και την κακή εμφάνιση της ομάδας. Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χωρίς προβλήματα αλλά σε «βαρύ κλίμα» ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα στην Α1, ώστε να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι όφ.

Το κλίμα στους «πράσινους» είναι πολύ βαρύ μετά τη ήττα από την Εφές Αναντολού για την Ευρωλίγκα και την κακή εμφάνιση της ομάδας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με τους Τούρκους, αλλά και για το ντέρμπι τονίζοντας:

«Η εικόνα μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Εφές ήταν κακή. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Οι αγωνιστικοί ρυθμοί, μάς επιβάλουν να κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι πάρα πολύ δύσκολο και εξίσου σημαντικό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Στο ματς της Ευρωλίγκας παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο για ένα ημίχρονο, κάνοντας στο παρκέ όλα όσα μάς είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάσουμε ανάλογη εικόνα από την αρχή της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, γεγονός που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε πολύ τη νίκη στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου και θεωρώ πως με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν το απόγευμα από την Τουρκία και πήγαν κατευθείαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.