Ολυμπιακός: Με Βεζένκοφ αλλάζει το πράγμα - Έτοιμος να γυρίσει ο Ντόρσεϊ

Ο επαναπατρισμός του Βεζένκοφ είναι το μεγάλο «στοίχημα» του Ολυμπιακού - Δρομολογείται η επιστροφή του Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Με Βεζένκοφ αλλάζει το πράγμα - Έτοιμος να γυρίσει ο Ντόρσεϊ

Η επομένη της απώλειας του πρωταθλήματος βρήκε τους πάντες σκεπτικούς στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό και έσπασε η κυριαρχία τους στην Ελλάδα. Η …επόμενη μέρα είναι πλέον στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν το μπάτζετ, εφόσον θέλουν να ανταγωνιστούν τον Παναθηναϊκό. Με τον Γιαννακόπουλο να γιγαντώνει τον ΠΑΟ, είναι αναγκασμένοι και οι Αγγελόπουλοι να πράξουν το ίδιο. Μόλις βλέπετε δυνάμωσε ο Παναθηναϊκός, έπεσε και απ’ την κορυφή ο Ολυμπιακός.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Κινγκς (ύψους 6,6 εκατ. δολαρίων) αλλά δεν νιώθει καλά στο Σακραμέντο. Θα ήθελε να φύγει, δεν είναι όμως και το ευκολότερο πράγμα. Κι αν φύγει, πιο πιθανό είναι –μέσω ίσως κάποιας ανταλλαγής- να πάει σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Ανοιχτή πάντως η υπόθεσή του. Το θέμα είναι πως εφόσον μπορέσει και έρθει τελικά στην Ελλάδα, φήμες θέλουν να μπαίνει στο κόλπο και ο …Παναθηναϊκός. Νέα περίπτωση Σλούκα; Όσα κι αν έχουν δει τα μάτια μας, εμείς το αποκλείουμε. Αν γυρίσει στην Ελλάδα, θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Δρομολογείται εξάλλου η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής άσος δείχνει θετικός να βάλει ξανά τα ερυθρόλευκα. Και ο κόσμος τον θέλει πίσω. Προορίζεται για τη θέση του Κάνααν, ο οποίος έδωσε χθες την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες του εμφανίσεις άφησαν μια πικρή γεύση στον κόσμο, αλλά ανεξαρτήτως αυτού, θα έχει μια θέση στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού.