Σπανούλης: «Θα θυμόμαστε για πάντα αυτό που έκανε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός»

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League.

Σπανούλης: «Θα θυμόμαστε για πάντα αυτό που έκανε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός»

Μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ειδική αναφορά στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πειραιωτών, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Λοβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήρθαμε να παίξουμε εναντίον μίας πολύ μεγάλης ομάδας. Πιστεύω ότι επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ. Δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλότερος από εμάς. Από αυτά τα επιθετικά ριμπάουντ φάγαμε πάρα πολλά τρίποντα, πάρα πολλούς πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει σουτέρ που θα σε τιμωρήσουν».

Για τον τραυματισμό του Λοβ: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Ο Ζερμέιν είναι πολύ σημαντικός, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο μπορούμε το κενό του. Είτε πάρεις το Final Four, είτε το χάσεις, αδειάζεις ψυχολογικά. Η διαφορά ποιότητας και μεγέθους ανάμεσά μας είναι μεγάλη. Είχαμε 7/26 τρίποντα, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ».

Για την κατάκτηση του Conference League από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού: «Εκπληκτική στιγμή για τον Ολυμπιακό, για τα εκατομμύρια φιλάθλους του, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον ελληνικό αθλητισμό. Πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα, έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα».