Δυο μέτρα και δυο σταθμά ο ΕΣΑΚΕ για Άρη και ΠΑΟΚ

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη για τον ΕΣΑΚΕ καθώς όπως υποστηρίζουν ο Άρης δεν αντιμετωπίζεται όπως οι άλλες ομάδες.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά ο ΕΣΑΚΕ για Άρη και ΠΑΟΚ

Στο Βόρειο Πόλο ταξίδεψε ο Άρης την προηγούμενη Τετάρτη για να αγωνιστεί κόντρα στην φινλανδική, Κατάγια για το FIBA Europe Cup. Η διοίκηση του Άρη είχε αποστείλει αίτημα μετάθεσης κατά μια μέρα του αγώνα με τον Κολοσσό στον ΕΣΑΚΕ επειδή το ταξίδι επιστροφής από την Φινλανδία ήταν αρκετά κουραστικό καθώς χρειάστηκαν τρεις διαφορετικές πτήσεις. Ο ΕΣΑΚΕ με την σειρά του έκανε γνωστό το αίτημα του Άρη στον Κολοσσό αλλά η ομάδα της Ρόδου αρνήθηκε με αποτέλεσμα να γίνει κανονικά ο αγώνας το Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως είχε ζητήσει ο Άρης.

Την επόμενη Τετάρτη (21/11) ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Τενερίφη για το Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ να μετατεθεί κατά μία μέρα η αναμέτρηση με τον Άρη για τους ίδιους λόγους μάλιστα που είχε επικαλεστεί και η διοίκηση του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν δέχθηκαν όμως ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να συγκαλέσει επιτροπή πρωταθλήματος για να αποφασίσει εάν γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η επιτροπή πρωταθλήματος για να αποφασιστεί εάν θα μετατεθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άρη με από απαίτηση της διοίκησης του Άρη καθώς ο ΕΣΑΚΕ ήθελε να γίνει η συνεδρίαση τηλεφωνικώς.