Παππάς: «Ακόμη και σε φιλικό το κίνητρο της νίκης με Ολυμπιακό είναι τεράστιο»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Παππάς: «Ακόμη και σε φιλικό το κίνητρο της νίκης με Ολυμπιακό είναι τεράστιο»

Ο Νίκος Παππάς θυμήθηκε τη θητεία του στον Πανιώνιο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από το νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Νέα Σμύρνη. «Σίγουρα είναι ωραία όταν επιστρέφω εδώ, πέρασα έναν όμορφο χρόνο και νοσταλγώ κάποιες φορές αυτές τις ημέρες που ήμουν στον Πανιώνιο» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυο αναμετρήσεις της ομάδας του μέσα στην εβδομάδα, με την Εφές για την Ευρωλίγκα και με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και θα πάμε για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές» τόνισε.

Και συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή (18/11) στο ΟΑΚΑ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πάντα ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό, το κίνητρο που υπάρχει είναι τεράστιο, είτε πρόκειται για ματς στην Ευρωλίγκα, είτε στο πρωτάθλημα, είτε είναι τελικό Ευρώπης ή… φιλικό. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».