ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Να σταματήσει ο “παρκαδόρος” να προκαλεί και να προτρέπει σε βία»

Σκληρή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά την επίθεσή του τελευταίου στον Γιώργο Μπαρτζώκα στα social media.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Να σταματήσει ο “παρκαδόρος” να προκαλεί και να προτρέπει σε βία»

Σκληρή απάντηση έδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά την επίθεση του τελευταίου στον Γιώργο Μπαρτζώκα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ισχυρός άντρας των «πρασίνων» προέβη σε καυστικά σχόλια για προπονητή των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θα τον στείλει ξανά στο… πάρκινγκ, με τον Ολυμπιακό να δίνει την απάντησή του και να ζητά παράλληλα τη συνδρομή της Πολιτείας για όσα έγιναν στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ».