Αταμάν: «Απολογούμαι για τις έντονες διαμαρτυρίες μου»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε έξυπνα, ενώ αναφέρθηκε και στις έντονες διαμαρτυρίες του.

Αταμάν: «Απολογούμαι για τις έντονες διαμαρτυρίες μου»

Με μεγάλη ένταση ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τον Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει πως η ομάδα του έπαιξε έξυπνα και πήρε τη νίκη. Επιπλέον ο Τούρκος προπονητής ανέφερε ότι απολογείται για τις έντονες διαμαρτυρίες του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το ματς, ήμασταν μπροστά στο σκορ ακόμα και με 15 πόντους στο πρώτο μέρος. Κάποιες φορές κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε το μομέντουμ. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ποτέ δεν έχασαν την πειθαρχία τους, ποτέ δεν τα παράτησαν, αλλά εμείς παίξαμε έξυπνα. Πιστεύω ότι σήμερα η τακτική μας ήταν σωστή γιατί σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε ένα “4” και αξιοποιήσαμε τον Μήτογλου περισσότερο στη θέση “5”, για να μπορέσει ο Ναν να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους για να διεισδύσει.

Πήραμε πλεονέκτημα σε αυτό. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Στα τελευταία δύο λεπτά καταφέραμε να νικήσουμε. Φυσικά υπήρχαν κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, μίλησα με εκείνους. Διαμαρτυρήθηκα πολύ ειδικά για τη φάση με τον Γκριγκόνις.

Θα κοιτάξω στην τηλεόραση. Το είπα στους διαιτητές, ότι αν είμαι σωστός, θα διαμαρτύρομαι. Πράγματι έκανα έντονα παράπονα και απολογούμαι για αυτό.

Κερδίσαμε ακόμα ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό για τα playoffs. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με τρία ματς να απομένουν πριν από τα playoffs. Κλειδώσαμε την πρώτη θέση κατά 90% στο πρωτάθλημα γιατί νικήσαμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».