Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Πετρούσεφ, χωρίς Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ

Τα δεδομένα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει ΟΑΚΑ και του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Πετρούσεφ, χωρίς Μιλουτίνοφ στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας (20.15) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες ναι μεν έχουν νικήσει τους «πράσινους» στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στην EuroLeague, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν χάσει.

O Φιλίπ Πετρούσεφ προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι έτοιμος, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει για το αν θα βρεθεί στη δωδεκάδα ενόψει ΟΑΚΑ.

Να τονίσουμε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Και αυτό καθώς ύστερα από τον τραυματισμό του, έμεινε εκτός λίστας ξένων παικτών για την Α1, με τον Μόουζες Ράιτ να παίρνει τη θέση του. Όταν θα έρθει η ώρα θα επιστρέψει, αλλά προς το παρόν παραμένει εκτός.

Υπενθυμίζεται πως η λίστα με τους επτά ξένους παίκτες για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, απαρτίζεται από τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ. Και ας μη ξεχνάμε πως ένας από αυτούς θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Είναι ένα θέμα για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως έχει κατά κάποιο τρόπο δύο διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι όμως είναι η κατάσταση και θα χρειαστεί να τη διαχειριστεί σωστά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ας μη ξεχνάμε πως είναι εκτός, τόσο ο Ίγκνας Μπραζντέικις, όσο και ο Λουκ Σίκμα.