Παπαθεοδώρου: «Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Κύμη, τονίζοντας πως ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ διαθέτει μία σκληρή και πιεστική αμυντική συμπεριφορά.

Παπαθεοδώρου: «Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα»

O Hλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε τα εξής στις δηλώσεις του: «​Επιστρέφοντας στο Ελληνικό πρωτάθλημα αντιμετωπίσουμε μία καλά δομημένη και οργανωμένη ομάδα, που έχει στόχο και κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Περιμένουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι λοιπόν, πνευματικά και σωματικά για ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας».

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για την προπόνηση: «ο χρόνος προετοιμασίας και για αυτό το παιχνίδι ήταν ελάχιστος. Μόλις δύο προπονήσεις στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και των συνεργατών του για να προετοιμάσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, τον αγώνα με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την απαραίτητη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Απόλλων Τσόχλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».