ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Καρδίτσα

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και Καρδίτσα για τα όσα συνέβησαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την Basket League.

ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Καρδίτσα

Με πρόστιμα τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, Παναθηναϊκό και Καρδίτσα για υβριστικά συνθήματα των οπαδών τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Καρδίτσα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 600 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 10-3-2024.

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη την 10-3-2024».