Ολυμπιακός: Ο Λούντζης φώναξε «παρών»!

Ο Μιχάλης Λούντζης έδειξε πως μπορεί να στηρίζεται πάνω του ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ο Λούντζης φώναξε «παρών»!

Ο Ολυμπιακός φάνηκε δυνατός και στο Περιστέρι, ξεπερνώντας τα προβλήματά του, και σημείωσε την 11η συνεχόμενη νίκη του, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να χάσουν από τις 25 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη!

Σε ένα παιχνίδι σκληρό και μια ατμόσφαιρα «εχθρική», ο Ολυμπιακός έβγαλε την ένταση που χρειαζόταν και δεν άφησε να απειληθεί από το Περιστέρι. Με τους Γκος, Λαρεντζάκη και Μήτρου-Λονγκ έξω, και τον Ουόκαπ να τραυματίζεται μέσα στο ματς, ο Μιχάλης Λούντζης …άρπαξε την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά και ήταν εξαιρετικός. Τόσο οργανωτικά όσο και στα εκτελεστικά και αμυντικά καθήκοντά του! Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και ό,τι του ζητηθεί θα το κάνει!

Το άσχημο για τον Ολυμπιακό ήταν ο τραυματισμός του Ουόκαπ. Ο βιονικός Τόμας χτύπησε στο πόδι, αλλά θεωρούμε απίθανο να χάσει το μεγάλο ματς της Πέμπτης με τη Βίρτους στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός έχει παίξει και σε χειρότερες καταστάσεις, οπότε τον αναμένουμε στο παιχνίδι με τους Μπολονέζους, όπως δήλωσε και ο Πίτερς. Εντός των ημερών θα φανεί και η κατάσταση των άλλων τριών.

Ο φετινός Ολυμπιακός ξέρουμε ότι δεν καταλαβαίνει από προβλήματα, αλλά την Πέμπτη θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις. Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη Βίρτους, όσο και με τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα, ώστε να «κλειδώσουν» την εξάδα οι Πειραιώτες και να μπορούν να πάνε και για πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα.

ΥΓ. Μας πείραξε λίγο η συμπεριφορά του Σπανούλη στο παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι νικητής και θέλει να κερδίζει, αλλά ήταν αδικαιολόγητα τόσα νεύρα…

ΥΓ2. Για να καταλάβουμε τα προβλήματα του Ολυμπιακού και τη λειψανδρία στις θέσεις των γκαρντ, ο Μπαρτζώκας σε κάποιες φάσεις είχε πεντάδα με τρεις ψηλούς μέσα!