Αταμάν: «Χωρίς Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα με Βιλερμπάν, ίσως με Ολυμπιακό»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε σε δηλώσεις ότι οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα δεν προλαβαίνουν τον αγώνα με την Βιλερμπάν και «τρέχουν» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αταμάν: «Χωρίς Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα με Βιλερμπάν, ίσως με Ολυμπιακό»

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα θα παραμείνουν στα πιτς για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τον αγώνα με τη Βιλερμπάν, ενώ ίσως είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 14 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως με εξαίρεση τα αμυντικά λάθη της πρώτης περιόδου παίξαμε καλό μπάσκετ. Τα ποσοστά ευστοχίας μας ήταν πολύ καλά, τόσο στα δίποντα (69%), όσο και στα τρίποντα (47%). Δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο στην ομάδα μετά από μία μεγάλη νίκη στην EuroLeague, όμως μετά την πρώτη περίοδο αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι. Μοιράσαμε τα λεπτά ώστε να παίξουν όλοι και είδα επίσης ότι μοιράστηκε το σκορ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς.

Όχι, νομίζω πως ούτε ο Βιλντόζα, ούτε ο Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Ίσως να είναι και οι δύο έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό»