Άρης: Πρόστιμο για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για την αναμέτρηση της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Άρης: Πρόστιμο για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Με πρόστιμο ύψους 800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ομάδα στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) χρηματικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ για ρίψη ομάδας αντικειμένων, ήτοι συνολικά χρηματικό πρόστιμο ύψους οχτακοσίων (800,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003): α) για έτερα δύο (2) παραπτώματα μη δυνάμενα να χαρακτηριστούν ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικά για το άθλημα και β) για παράβαση των διατάξεων για την απαγόρευση χρήσης πανό που υποκινούν βία που έλαβαν χώρα κατά τον ως άνω αγώνα».