Κλάδης: «Μας πεισμώνει το ότι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας όπως τα προηγούμενα χρόνια»

Ο team manager του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Κλάδης μίλησε για την φετινή Elite League

Κλάδης: «Μας πεισμώνει το ότι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας όπως τα προηγούμενα χρόνια»

Αναλυτικά όσα είπε ο team manager του Χαρίλαου Τρικούπη, Νίκος Κλάδης:

Για τo ότι δεν έχουν τόσες νίκες στα εντός έδρας ματς όσο τα προηγούμενα χρόνια: «Σίγουρα και μας πεισμώνει και μας στενοχωρεί που δε μπορούμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να δώσουμε τη χαρά στους φιλάθλους μας που είναι συνέχεια κοντά μας και γεμίζουν το “ΔΑΚ Μεσολογγίου”. Δυστυχώς είναι απόρροια ενός γενικότερου φαινομένου που είχαμε φέτος με αρκετούς τραυματισμούς. Χάσαμε 3 βασικά στελέχη σχετικά νωρίς στο πρωτάθλημα, τον Ερμείδη, τον Μολφέτα και τον Τσουμάνη. Μπήκαμε σε μια διαδικασία αλλαγών να προσθέσουμε κάποια παιδιά μεσούσης της περιόδου, γιατί αριθμητικά είχαμε μείνει λίγοι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ομοιογένεια που θα θέλαμε ακόμα. Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να προπονηθεί όπως θα έπρεπε στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς φέτος. Προπόνηση πλήρεις κάναμε πρώτη φορά τον Ιανουάριο».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω στην βαθμολογία. Ο άμεσος στόχος είναι “σκαλοπάτι-σκαλοπάτι”. Το πρώτο “σκαλοπάτι” είναι να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος τη στιγμή που μιλάμε. Αν καταφέρουμε να μπούμε στην ζώνη των play-out, ο επόμενος στόχος θα είναι να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να μην υποβιβαστεί η ομάδα».

Για την φετινή Elite League: «Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα της Elite League δυναμώνει συνεχώς. Η είσοδος των Αμερικανών παικτών σίγουρα το δυνάμωσε. Γενικά γίνονται τεράστια βήματα προόδου κάθε χρόνο για να γίνεται ακόμα καλύτερο το πρωτάθλημα, ακόμα πιο συναρπαστικό. Φέτος και οι 16 ομάδες που συμμετέχουν είναι πάρα πολύ δυνατές, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που θα τερματίσει κάθε ομάδα».