ΠAOK: Παραμένει εκτός ο Σχίζας

Χωρίς τον Σταύρο Σχίζα συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

ΠAOK: Παραμένει εκτός ο Σχίζας

Στο Σαββατιάτικο (3/2) παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών έχει στρέψει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ. Εκτός για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης παραμένει ο Σταύρος Σχίζας. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Με την παρουσία του Cecil Williams στη σημερινή προπόνηση της ομάδας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών Carna που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:15

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στη τακτική και στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή του Williams, αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ mateco έχει πλέον δύο νέα πρόσωπα, μετά και την έλευση του Marques Townes, που μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο Σάββατο στο ΣΕΦ, έχει όμως και αυτός ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα.

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Σταύρος Σχίζας. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αισθάνθηκε αδιαθεσία, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/2), θα πραγματοποιηθεί η επόμενη και τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών Carna».