Το κατηγορώ του Σφαιρόπουλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των νεαρών παικτών που πήραν ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Το κατηγορώ του Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο παιχνίδι με τον Κολοσσό έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά, όμως, δεν κατάφεραν να τις αρπάξουν. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Ρόδου ήταν έξαλλος με τους πιτσιρικάδες και δεν δίστασε να τα... χώσει στους μικρούς για τη νοοτροπία τους και τη συμπεριφορά που είχαν στο συγκεκριμένο ματς.

«Νομίζω ότι γενικά είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν οι νέοι παίκτες και δείχνουν ότι δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και όταν είσαι νεαρός και δεν αρπάζεις την ευκαιρία δεν θα παίξεις ξανά. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτά τα παιδιά και δυστυχώς είχαν λάθος νοοτροπία και σε αυτούς οφείλεται ότι μειώθηκε η διαφορά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο κόουτς των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη εβδομάδα που έρχεται με τα δυνατά παιχνίδια κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Εφές. «Έχουμε μία δύσκολή εβδομάδα με ΤΣΣΚΑ και Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε απουσίες, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες και θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για να πάμε να παίξουμε με την ΤΣΣΚΑ και την Εφές. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα δώσουμε όλα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Ευρωλίγκα», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.