Παναθηναϊκός: Πήρε το πλεονέκτημα έδρας - Στο ΟΑΚΑ η αναμέτρηση του τρίτου γύρου

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του τρίτου γύρου της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη για τα play-off.

Παναθηναϊκός: Πήρε το πλεονέκτημα έδρας - Στο ΟΑΚΑ η αναμέτρηση του τρίτου γύρου

Ο Παναθηναϊκός με την νίκη του στη 15η αγωνιστική της Basket League με 85-80 κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει του νέου τρίτου γύρου που εισήχθη φέτος από τον ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα στον τρίτο γύρο που θα διαμορφώσει την τελική κατάταξη ενόψει των play-off, οι πρώτες 6 ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε μονά παιχνίδια με την 3η αγωνιστική να λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία παιχνίδια εντός έδρας με τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο της βαθμολογίας, ενώ θα επισκεφτεί τις έδρες του πέμπτου και του έκτου.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα του κόντρα στον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, ενώ θα παίξει στην έδρα του πρώτου και του έκτου.

Υπενθυμίζεται ότι στον τρίτο γύρο αγωνίζονται μεταξύ τους και 6 τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας με την τελευταία να υποβιβάζεται ενώ η 2 πρώτες θα λάβουν μέρος στα play-off.