Ολυμπιακός: Απίθανο να αλλάξει τους ξένους

Ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή έχει εκτός από το ρόστερ του με τους ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Ολυμπιακός: Απίθανο να αλλάξει τους ξένους

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο αθλητικός γκαρντ/φόργουορντ και ο ξανθομάλλης φόργουορντ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αύριο στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δικαίωμα μέχρι αύριο το πρωί (ανήμερα της αναμέτρησης) να αποφασίσει αν θέλει να κάνει αλλαγή.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι. Υπήρχε μία σκέψη επειδή έχει τραυματιστεί ο Μουσταφά Φαλ (δεδομένη η απουσία του από το ΟΑΚΑ), οπότε ενδεχομένως να χρειαστεί ένα επιπλέον μεγάλο κορμί, με τον Λουκ Σίκμα. Ή αν θέλετε ακόμη και την επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος μπορεί να δώσει έξτρα επιθετικές λύσεις. Όμως, υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Φιλίπ Πετρούσεφ, ενώ στο «4» μπορούν να αγωνιστούν είτε ο Κώστας Παπανικολάου είτε ο Ίγκνας Μπραντέικις.

Ποιο είναι το δίλημμα για τον Ολυμπιακό; Οι εφτά διαθέσιμοι ξένοι παίκτες για πρωτάθλημα και Κύπελλο αυτήν τη στιγμή είναι οι Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Φιλίπ Πετρούσεφ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ. Η ομάδα του Πειραιά, όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι του πρωταθλήματος, έχουν δικαίωμα για τρεις αλλαγές μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Αν στην παρούσα φάση ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αποφασίσει να αλλάξει τον Μουσταφά Φαλ λόγω ντέρμπι και μόνο, αυτομάτως «καίει» τις δύο και θα του απομένει μόλις μία με την οποία θα πορευτεί. Και μέχρι στιγμής δεν θεωρεί πως είναι απαραίτητο να γίνει αλλαγή. Όλα δείχνουν πως θα πάει στο ΟΑΚΑ ως έχει.