Παπαγιάννης: «Ήταν μία "κακή" ήττα εκείνη από την Ζαλγκίρις»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στο blog του τόσο για την ήττα από την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. 

Παπαγιάννης: «Ήταν μία "κακή" ήττα εκείνη από την Ζαλγκίρις»

Αναλυτικά το blog του σέντερ του Παναθηναϊκού στον ΕΣΑΚΕ:

«Την Παρασκευή κάναμε μία «κακή» ήττα στον... μαραθώνιο της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να πάρει μία μεγάλη διαφορά. Στην επανάληψη, παίξαμε κατά μεγάλο βαθμό βάσει του πλάνου μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, όχι όμως και να κερδίσουμε τον αγώνα που ήταν και ο στόχος μας. Η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να μην παρουσιάσουμε ξανά εικόνα ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Όπως έχω αναφέρει και στα προηγούμενα blog, με αυτό το τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν έχουμε το δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι το προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα της Κρήτης, αφού έχει μετατραπεί σε μια σταθερή «δύναμη» στην Basket League.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσει και θα βρει τον δρόμο του. Απέναντί τους επιβάλλεται να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακολουθώντας το πλάνο μας να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Στην ουσία θέλουμε να κάνουμε ό,τι και απέναντι στο Λαύριο, όπου πραγματικά η ομάδα ήταν εξαιρετική από την αρχή ως το τέλος, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος»