Χωρίς Στρέλνιεκς κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για την Θεσσαλονίκη, για το ματς κόντρα στον Άρη, καθώς ο Λετονός γκαρντ είναι τραυματίας. Αμφίβολος και ενόψει ΤΣΣΚΑ. 

Χωρίς Στρέλνιεκς κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες την Δευτέρα (29/10) το απόγευμα (17:00) θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" θα αναχωρήσει για την βόρειο Ελλάδα χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τον τραυματισμό του (θλάση στον προσαγωγό).

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε νιώσει ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια, στη Βιτόρια. Η διάγνωση ανέφερε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Τελικά, ο αθλητής επέστρεψε νωρίτερα στις επάλξεις, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον χρησιμοποιεί στο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για περίπου 5 λεπτά. Η κατάσταση του όμως ελαφρώς επιδεινώθηκε, οι ενοχλήσεις επέστρεψαν στο συγκεκριμένο σημείο και η ξεκούραση κρίθηκε αναγκαία.

Ο 29χρονος γκαρντ, λοιπόν, θα πάρει ανάσες ώστε να ξεκουραστεί, δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη και στις επόμενες θα δοκιμάσει να δει αν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στον αγώνα της Πέμπτης (1/11) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Πάντως, η συμμετοχή του για εκείνο το ματς χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη: Τολιόπουλος, Σπανουλης, Τουπαν, Τιμά, Μιλουτινοφ, Παπανικολαου, Γουίλιαμς - Γκος, Πριντεζης, ΛεΝτει, Μπογρης, Μάντζαρης και Βεζένκοφ