Τακιανός: «Μας καθησύχασε η διαφορά των 20 πόντων»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Καρδίτσα και απέδωσε τα εύσημα στους Θεσσαλούς

Τακιανός: «Μας καθησύχασε η διαφορά των 20 πόντων»

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει την μαχητική Καρδίτσα και να πάρει τη νίκη στο κλειστό της Πυλαίας με τον Φώτη Τακιανό να εξηγεί τους λόγους.

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο για το τι έγινε στο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από μία πολύ δύσκολη σε ξόδεμα δυνάμεων εμφάνιση με τη Γαλατά, είναι φυσιολογικό στο σημερινό παιχνίδι να συμβούν δύο πράγματα, η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει και η έλλειψη δυνάμεων και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι της Πυλαίας ο 54χρονος προπονητής των Θεσσαλονικέων για να προσθέσει:

«Αυτά δεν μειώνουν την προσπάθεια της Καρδίτσας, θέλω να τους συγχαρώ καθώς προέρχεται από μία τραγικότητα, βρήκαν τη δύναμη και κράτησαν την ομάδα. Δηλώνουν ελπίδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια για τα play-in του BCL και το πρωτάθλημα της Basket League».