Αταμάν: «Ο Χουάντσο θα παίξει με τη Βιλερμπάν»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ είπε πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Αταμάν: «Ο Χουάντσο θα παίξει με τη Βιλερμπάν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τη "διαβολοβδομάδα" στην Euroleague είναι πάντα δύσκολο να βάλεις στο μυαλό σου στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με πολύ αργό τέμπο και ο ΠΑΟΚ βρήκε αυτοπεποίθηση. Όταν παίξαμε με τον Σλούκα και με τον Μπαλτσερόφσκι στη πεντάδα πήραμε μια διαφορά. Πήραμε βοήθειες και από τον Καλαϊτζάκη, που έδωσε πόντους στον αιφνιδιασμό και ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Και ο Ναν ως συνήθως ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες διαφορές, αλλά είναι λογικό. Με τις έξυπνες κινήσεις του Σλούκα όμως δεν είχαμε πρόβλημα και πήραμε μια καθαρή νίκη.

Πιστεύω ότι με τη Βιλερμπάν θα είναι και οι δύο στο παρκέ. Ο Χουάντσο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι στο παιχνίδι. Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα, δεν είναι σοβαρό και ελπίζω ότι θα είναι μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα γυρίσει και ο Παπαπέτρου και θα δούμε. Ο Καλαϊτζάκης ήταν πολύ καλός και ίσως πάρει κι εκείνος λεπτά συμμετοχής κόντρα στη Βιλερμπάν».