All Star Game: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια - Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το All Star Game της Basket League που θα πραγματοποιηθεί στις  16 και 17 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα.

All Star Game: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια - Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

Για τη διάθεση των εισιτηρίων και το πρόγραμμα του All Star Game της Basket League, ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Το All Star Game αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα, με τον Κεντρικό Αγώνα του All Star Game να αρχίζει την Κυριακή (17/12) στις 16:30, ενώ στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί η εισαγωγή αθλητών και προπονητών στο Hall of Fame της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το πρόγραμμα:

Άρχισε η διαδικτυακά η διάθεση των εισιτηρίων του All Star Game της Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης»!

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που ισχύουν και για τις δύο ημέρες του 26ου All Star Game πατώντας εδώ. Οι τιμές είναι 15, 20 και 50 ευρώ.

Εισιτήρια θα διατεθούν και από φυσικό σημείο από την προσεχή Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και όλες οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Το συνοπτικό πρόγραμμα της «Γιορτής του Επαγγελματικού Μπάσκετ» που υπόσχεται πολύ θέαμα, συγκινήσεις και όμορες στιγμές στους φιλάθλους:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

09:00 - 13:00: Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό γήπεδο του νέου κλειστού γυμναστήριου «Γιάννης Μπουρούσης»

11:00 – 12:00: Συνάντηση με το Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες Καρδίτσας στο Δημαρχείο Καρδίτσας

15:00 – 15.50: All Star Game Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο νέο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης. Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Τριπόντων. Τηλεοπτική μετάδοση από το ERT SPORTS.

16.00 – 16.55: Εκπομπή «The Game». ΕΡΤ-3

17:00 – 19.15: Αγώνας All Time Stars. στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Τριπόντων. Τηλεοπτική μετάδοση από το ERT SPORTS.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

09:00 - 13:00: Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό γήπεδο του νέου κλειστού γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης».

11:00 – 13:00: Εορταστικό event στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας – Πλατεία Ελευθερίας

15:30: All Star Game Opening στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

16.00: Διαγωνισμός Τριπόντων του 26ου All Star Game

16.30 – 19.15: Κεντρικός Αγώνας του All Star Game με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της Stoiximan Basket League.

Ημίχρονο: Εισαγωγή κορυφαίων αθλητών και προπονητών στο Hall of Fame της Stoiximan Basket League - Διαγωνισμός Καρφωμάτων.

9:20: Τελετή λήξης

«Πλούσιο» θα είναι, επίσης, το show του διημέρου με τις Cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας, τις Μασκώτ της Basket League, Μουσικά και Χορευτικά Συγκροτήματα και DJ Set!

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου τους παίκτες που επιθυμούν να αγωνιστούν στο 26ο All Star Game. Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφοφορία μπορείτε να τις δείτε εδώ.