Ολυμπιακός: Έρχεται και ανακοινώνεται ο Πετρούσεφ

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έρχεται και ανακοινώνεται ο Πετρούσεφ

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το ΝΒΑ, αφού παρήλθε και η προβλεπόμενη παραμονή του στη λίστα των διαθέσιμων για το ΝΒΑ μετά την αποδέσμευσή του από τους Κινγκς την Παρασκευή, έρχεται στην Ελλάδα και υπογράφει στον Ολυμπιακό.

Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη και εκκρεμεί απλώς η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι πιθανότατα ως το 2026 και ο ίδιος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής άμεσα στην Ευρωλίγκα.

Ο Σέρβος θυμίζουμε πως φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στους Σίξερς, όπου έπαιξε μόλις σε ένα ματς. Στη συνέχεια, πήγε μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν στους Κλίπερς, οι οποίοι τον έστειλαν στο Σακραμέντο. Με τους Κινγκς έπαιξε μόλις σε 2 αγώνες, με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και για αυτό πάρθηκε απόφαση να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Σακραμέντο.

Την περασμένη σεζόν, ο Πετρούσεφ στην Ευρωλίγκα ήταν που με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ξεχώρισε και έκανε το μπαμ. Είχε ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ 10,7 πόντους και 5,2 ριμπάουντ μέσο όρο. Τον είδαμε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου έφτασε στον τελικό με τη Σερβία, μετρώντας 8,2 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά ματς.