Παπανικολόπουλος: «Παίζουμε συνεχώς εκτός έδρας»

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος στάθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτός και οι παίκτες του καθώς δεν έχουν ακόμα γήπεδο

Παπανικολόπουλος: «Παίζουμε συνεχώς εκτός έδρας»

Η Καρδίτσα παραμένει χωρίς νίκη στην Basket League έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και ο Νίκος Παπανικολόπουλος υπενθύμισε το πρόβλημα της έδρας που αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλοί έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Μαρούσι, ο προπονητής των Θεσσαλών ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την πρώτη εντός έδρας νίκη του. Η επιστροφή του στην Α1 είναι ένα ευτυχές γεγονός, πρόκειται για μια ιστορική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, έπαιξαν δυο ομάδες που είχαν 0-3 στο ξεκίνημα. Είπαμε με τα παιδιά να παίξουμε ένα παιχνίδι ρυθμού, εκτός έδρας, παρόμοιο με ό,τι έγινε στον Άρη.

Τελικά το παιχνίδι άνοιξε και πήγε στον ρυθμό του Αμαρουσίου με πολλές κατοχές. Με τόσες χαμένες βολές και 16% στο τρίποντο, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εκτός έδρας.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους, αποτυπώνεται από τον αριθμό των επιθετικών ριμπάουντ. Συνεχίζουμε μια δύσκολη πορεία μέχρι να μπούμε στο γήπεδό μας. Θεωρητικά, θα έπρεπε να είχαμε δώσει ήδη δυο παιχνίδια στην έδρα μας. Είμαστε εδώ και περίπου ενάμιση μήνα μακριά από την έδρα μας. Όχι μόνο παιχνίδια αλλά προπονήσεις και προετοιμασία. Καλή συνέχεια στο Μαρούσι και συνεχίζουμε».