Φασούλας: «Είμαι Ολυμπιακός, πέταγαν τσιμεντόλιθους στο σπίτι της μάνας μου» (vid)

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την οικογένειά του και τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό.

Φασούλας: «Είμαι Ολυμπιακός, πέταγαν τσιμεντόλιθους στο σπίτι της μάνας μου» (vid)

Στο πάνελ της εκπομπής «Μπαμπά-δες» βρέθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας το Σάββατο (21/10). Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύο παιδιά του, τη σύζυγό του, την καριέρα του, αλλά και την ενασχόλησή του με τα κοινά.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 1986 και παντρευτήκαμε το 1995. Τη φλέρταρα έντονα, αυτό είναι το κακό μου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Φασούλας και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν επιτακτική μου ανάγκη να γίνω πατέρας, νομίζω ότι οι άνδρες το έχουμε αυτό».

«Η κόρη μου είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια, αλλά τελείωσε με πολύ καλό βαθμό το πανεπιστήμιο. Ο γιος μου έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες. Ήταν συνειδητή απόφαση ότι αποκτήσαμε τα παιδιά στη δύση της καριέρας μου. Οι παράγοντες παλιά ήθελαν να παντρεύονται οι αθλητές σε νεαρή ηλικία για να μην πάρουν μεταγραφή αλλού», είπε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Για την περίοδο που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Έγινα προδότης. Επειδή δεν σε θέλουν έχεις δύο επιλογές ή θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα μείνεις στη Θεσσαλονίκη ή θα πας σε μία ομάδα που μισούν και θα τους αποδείξεις ότι «κακώς δεν με θέλατε παιδιά» και θα παίρνω πρωταθλήματα, θα γίνω αρχηγός του Ολυμπιακού και δήμαρχος Πειραιά.

Έτσι απαντάς σε ανθρώπους που φωνάζουν, πάνε στο σπίτι της μάνας σου που πετάνε τσιμεντόλιθους. Όχι όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες, αλλά οι θορυβώδεις μειοψηφίες. Είμαι Ολυμπιακός. Από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος από τον κόσμο. Φτάσαμε σε ένα σημείο να έχουν κουραστεί οι φίλαθλοι από την παρουσία μου στην ομάδα. Τους απάλλαξα από την παρουσία μου».