Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου και το σπίτι μου»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη και τους στόχους του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι η ομάδα μου και το σπίτι μου»

Το όραμα της διοίκησης για το μέλλον, αλλά και η παρουσία του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο έπεισαν τον Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέψει στον Άρη.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως οι «κίτρινοι» είναι το «σπίτι» του, ενώ αναφέρθηκε και στη «ζεστή» υποδοχή που είχε από όλους.

«Πολύ διαφορετική η κατάσταση, ειδικά η τελευταία μου θητεία ήταν η πιο δύσκολη περίοδος, γιατί η ομάδα τις πιο πολλές φορές πάλευε για την σωτηρία, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ ήρθα σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό.

Υγεία να έχουμε, να είναι όλα τα παιδιά καλά, να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι.

Πολύ ωραίο συναίσθημα να γυρνάς στην ομάδα που έχεις μεγαλώσει και να σε υποδέχονται έτσι είναι κάτι μοναδικό. Θα πω ότι ήταν λίγο δύσκολο γιατί δεν έπαιζα σε εκείνο το ματς, ήταν λίγο περίεργο ήθελα πάρα πολύ να παίξω», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιστροφή του: «Εκτός από το ότι ο Άρης είναι η ομάδα μου και εδώ θα είναι πάντα το σπίτι μου, μπορώ να πω ότι η παρουσία του κόουτς Καστρίτη έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο, όπως επίσης το ότι η ομάδα θα συμμετέχει στο Eurocup και πλέον το όραμα για την ομάδα είναι πολύ διαφορετικό».