Το Περιστέρι ήρθε για να μείνει, πάρτι στη Λήμνο (όλα τα αποτελέσματα)

Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα της δυτικής Αττικής κόντρα στον Προμηθέα, την ώρα που ο Ήφαιστος Λήμνου γιόρταζε με νίκη τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής.

Το Περιστέρι ήρθε για να μείνει, πάρτι στη Λήμνο (όλα τα αποτελέσματα)

Αποφασισμένο για μεγάλα πράγματα δείχνει φέτος το Περιστέρι, που κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο κλειστό του Προμηθέα Πατρών και να κάνει το 2 στα 2 στην Basket League.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχοντας κορυφαίο της τον Βασιλόπουλο κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Πάτρα, δείχνοντας αποφασισμένη να αποκτήσει τον δικό της ρόλο στη μεγάλη κατηγορία.

Και ο Χολαργός έκανε... σεφτέ!

Νίκη και για τον Χολαργό στην εντός έδρας τους αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (74-60). Η ομάδα της Αθήνας πέτυχε κι αυτή την πρώτη της νίκη στη Basket League, με τον Αγκμπελέσε να αναλαμβάνει ρόλο εκτελεστή (17 π.) και τον Καμπερίδη να επικρατεί στις μάχες των ριμπάουντ (μάζεψε συνολικά 8).

Πάρτι και... γρήγορο μπάσκετ στη Λήμνο

Στη Λήμνο ο Ήφαιστος νίκησε τον Πανιώνιο με 86 - 64 σε ένα ιστορικό αγώνα για την ομάδα της Λήμνου, αφού ήταν η πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση στην Α1.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το... άρωμα NBA που δημιούργησε ο σύλλογος μαζί με τους οπαδούς της και στη συνέχεια μέσα στο κλίμα ευφορίας που επικρατούσε η ομάδα παρασύρθηκε και έκανε μια επιβλητική εμφάνιση κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Σμιθ με 16 πόντους και ο Μπράζελτον με 14 οδήγησαν τον Ήφαιστο στη νίκη, ενώ για τον Πανιώνιο προσπάθησαν οι Σινγκλέρ και Μπράουν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το Λαύριο θριάμβευσε στο ντέρμπι με το Ρέθυμνο

Αγώνας ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες ήταν αυτός στην Κρήτη, ανάμεσα στον Ρέθυμνο και το Λαύριο, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με με σκορ 77-72.

Λούτζης, Κουτζέλογλου και Λαμπ πέτυχαν από 11 πόντους για τους νικητές, ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντέιβις του Ρεθύμνου με 17 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ρέθυμνο - Λαύριο 72-77

Ήφαιστος Λήμνου - Πανιώνιος 86-64

Προμηθέας Πατρών - Περιστέρι 73-76

Χολαργός - Κολοσσός Ρόδου 74 - 60

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 91-71

Άρης - Παναθηναϊκός 70-84