Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναΐκό»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό.

Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναΐκό»

Για τους στόχους του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία του με το σύλλογο.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, είμαι έτοιμος να κερδίσω μερικά παιχνίδια κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Βλέπω πολλούς νικητές. Ο προπονητής έχει κερδίσει τίτλους, έχουμε παίκτες με διακρίσεις. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι ανάμεσά τους, θα μάθω πράγματα και όπως είπα να κερδίσουμε παιχνίδια!», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κερδίζουμε, ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να κερδίζουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος εντός της σεζόν».

Όσον αφορά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Όταν υπέγραψα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όλοι οι φίλοι μου που έχουν παίξει στην ομάδα, που έχουν παίξει στην Euroleague. Μου περιέγραψαν πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φοβερός, οπότε είμαι έτοιμος να μπω στο ΟΑΚΑ και να παίξω για εκείνους.

Είμαστε έτοιμοι! Θα δώσουμε και την καρδιά μας, θα βοηθήσουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και ανυπομονούμε να είμαστε μπροστά σας παιδιά!».