Ηρακλής: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Σοκ

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή απέκτησε τον Στεν Σοκ για δεύτερη φορά. 

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Σοκ

Τη φανέλα του Ηρακλή θα φορέσει για δεύτερη φορά ο Στεν Σοκ. Ο έμπειρος γκαρντ είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη σεζόν 2018-2019 και πλέον ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή γκαρντ Στεν Σοκ (33, 1.84), τον οποίο καλωσορίζει και πάλι στο Ιβανώφειο. Ο Στεν επιστρέφει στην Ομάδα μας μετά την περίοδο 2018-2019, όταν και είχε βοηθήσει τα μέγιστα για την επιστροφή μας στην φυσική μας θέση, στη Basket League.

Η πλούσια καριέρα του στα Ελληνικά και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα δε χρειάζεται ιδιαίτερης υπενθύμισης: κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας, διεθνής με την Εθνική ομάδα της Εσθονίας από έφηβος μέχρι πρότινος, κυπελλούχος και πρωταθλητής Εσθονίας, παίκτης μας το '18-'19 με 8,2 πόντους και 4,5 ασίστ ανά αγώνα. Συνέχισε στην πατρίδα του και μετά στο Μεσολόγγι (8,8 πόντοι, 9,2 ασίστ) και στην Ελευθερούπολη, όπου ήταν πέρσι με 7,6 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και στην 12αδα του της Εσθονίας στο Ευρωμπάσκετ, όντας μάλιστα αντίπαλος με την Εθνική μας, ενώ θυμίζουμε ότι ο πατέρας του είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Άρη. Στεν, καλώς ήλθες και πάλι στον ΗΡΑΚΛΗ».