ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά ενόψει της νέας σεζόν

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα (Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης και Αριστοτέλης Σωτηρίου), αλλά και δύο εφήβους (Σταύρος Καρπούζης και Χρήστος Πέργουλης), συμμετείχαν στην προπόνηση.

Από νωρίς το πρωί, πέρασαν χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες του ΠΑΟΚ από ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο. Η Πέμπτη ήταν και ημέρα αφίξεων, καθώς έφτασαν κατά σειρά στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης οι Τζαμάνι ΜακΝίς, Σκάιλερ Φλάτερ και Λαουρίνας Μπελιάουσκας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ήταν μία πολύ γεμάτη ημέρα! Με αφίξεις παικτών, με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και με την πρώτη παρουσία των παικτών του νέου ΠΑΟΚ mateco στο γήπεδο. Όσων δηλαδή βρίσκονται αυτή την στιγμή στη Θεσσαλονίκη και υπό τις οδηγίες του κόουτς Φώτη Τακιανού, πάτησαν για πρώτη φορά το παρκέ του PAOK Sports Arena.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco Βαγγέλης Μαργαρίτης, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας (Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης και Αριστοτέλης Σωτηρίου), αλλά και δύο εφήβους (Σταύρος Καρπούζης και Χρήστος Πέργουλης), συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

Από νωρίς το πρωί, πέρασαν χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, από ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο.

Η Πέμπτη ήταν και ημέρα αφίξεων, καθώς έφτασαν κατά σειρά στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης οι: Jamuni McNeace (ήταν ο πρώτος που έφτασε και πρόλαβε να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας), Laurynas Be;liauskas και Skyler Flatten.

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Michael Gilmore, ενώ για την Δευτέρα (21/8) μετατέθηκε η άφιξη του Andrew Harrison».