ΚΑΕ Άρης: «Μιχάλης, όπως Άλκης...»

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον δολοφονημένο από Κροάτες χούλιγκανς, φίλαθλο της ΑΕΚ.

ΚΑΕ Άρης: «Μιχάλης, όπως Άλκης...»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

"Ο Μιχάλης ήταν ένα νέο παιδί, όπως ο Άλκης, το οποίο βρισκόταν έξω από το «σπίτι» του, την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ, όπως ο Άλκης δίπλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μιχάλης είδε ένα μάτσο δίποδα που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, να του επιτίθενται και να τον μαχαιρώνουν. Θανάσιμα. Όπως τον Άλκη.

Ο Μιχάλης δε θα μεγαλώσει και δε θα ζήσει αυτά που θα μπορούσε να ζήσει, επειδή υποστήριζε μία «άλλη» ομάδα. Όπως ο Άλκης.

Ακόμα δύο γονείς θρηνούν τον χαμό του σπλάχνου τους, του Μιχάλη, και είδαν τις ζωές τους να «τελειώνουν», με ένα μεγάλο «γιατί» στις ψυχές τους. Ένα «γιατί» που δε θα απαντηθεί ποτέ. Και δυστυχώς ΔΕ θα είναι το τελευταίο. Τέρμα στα ευχολόγια τύπου «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ». Μόνο με πράξεις δε θα θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Μιχάλη, τώρα που θα συναντήσεις τον Άλκη εκεί πάνω, μην προσπαθήσετε να απαντήσετε σ' αυτά τα «γιατί». Να γίνετε φιλαράκια και να υποστηρίζετε τις αγαπημένες ομάδες σας, όπως κάνατε και εδώ κάτω: Με αγάπη και αξιοπρέπεια.

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες του Μιχάλη και της ΑΕΚ. Και η αδιαπραγμάτευτη ευχή μας για την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων και των συνεργών τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..."