Παναθηναϊκός: Ήρθε, αποθεώθηκε και δήλωσε πανευτυχής ο Ερνανγκόμεθ

Θερμή υποδοχή για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε ο Ισπανός σούπερ σταρ. 

Παναθηναϊκός: Ήρθε, αποθεώθηκε και δήλωσε πανευτυχής ο Ερνανγκόμεθ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός σούπερ σταρ με τη θητεία στο ΝΒΑ αποθεώθηκε από πολλούς οπαδούς του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Δήλωσε πανευτυχής και ανυπόμονος και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Παναθηναϊκό, τους νέους συμπαίκτες του και την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Ερνανγκόμεθ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.


Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…


Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος, που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω.


Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.


Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι "θρύλος", ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα "τέρας", ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».