Ο Μπλατ για τον "διπρόσωπο" Ολυμπιακό και Παπανικολάου

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στα δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα του Ολυμπιακού κόντρα στον Χολαργό, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Μπλατ για τον "διπρόσωπο" Ολυμπιακό και Παπανικολάου

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: "Προφανώς παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ακριβώς το αντίθετο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δώσουμε, όμως, συγχαρητήρια και σ την ομάδα του Χολαργού.

Δεν είναι εύκολο να παίζει με την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες. Ειδικά όταν έχεις νικήσει σχετικά άνετα. Χάσαμε την συγκέντρωση, ο Χολαργός το εκμεταλλεύτηκε και το πληρώσαμε. Χάσαμε 13 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν και συνεχίζουμε για τα επόμενα".

Για το αν θα καταφέρει να παίξει ο Κώστας Παπανικολάου κόντρα στην Χίμκι, σχολίασε πως: "Θα δούμε. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στα ματς των εθνικών ομάδων. Θα δούμε πώς θα είναι τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορεί να παίξει, αν πρώτα δεν προπονηθεί με την ομάδα. Φυσικά τον θέλουμε μαζί μας, ενώ και εκείνος θέλει να είναι μαζί μας"

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ