Περιστέρι: Κοντά σε Βούκσεβιτς

Κοντά στην απόκτηση του Τρίσταν Βούκσεβιτς με την μορφή δανεισμού φαίνεται πως βρίσκεται το Περιστέρι.

Περιστέρι: Κοντά σε Βούκσεβιτς

Φέτος, αναμένεται να δούμε τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς να παίζει για στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν. Κατά τη διάρκεια του Summer League στο Λας Βέγκας, 20χρονος πάουερ φόργουορντ ύψους 2,09μ. είχε καλή απόδοση με την ομάδα των Γουίζαρντς, αλλά δεν αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με αυτούς. Καθώς στο Βελιγράδι δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση για αυτόν, θα ενταχθεί στην ομάδα του Περιστερίου.

Στη νέα του ομάδα, θα συναντήσει τον πατέρα του, Ντούσαν Βούκτσεβιτς, ο οποίος είναι συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Βούκτσεβιτς θα αγωνιστεί ως γηγενής, καθώς διαθέτει ελληνικό διαβατήριο (καθώς και σερβικό και σουηδικό).

Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος έχει επιλέξει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σερβίας, είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους (με ποσοστό ευστοχίας 38,5% στα σουτ και 23,5% στα τρίποντα), 6,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε τέσσερις εμφανίσεις στο Summer League.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο Βούκτσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά αργότερα μεταπήδησε στην Ρεάλ Μαδρίτης.