Πρίντεζης για Βεζένκοφ: «Δύσκολη απόφαση να πάει στους Κινγκς - Αγαπάει τον Ολυμπιακό» (vid)

Για την μεγάλη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς μίλησε από το Aegeanball Fesitval ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης για Βεζένκοφ: «Δύσκολη απόφαση να πάει στους Κινγκς - Αγαπάει τον Ολυμπιακό» (vid)

Τη χαρά του για την εξαιρετική πρόοδο στην καριέρα του Σάσα Βεζένκοφ εξέφρασε σε δηλώσεις του από το Aegeanball Festival ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Πρίντεζης αναφέρθηκε στη δυσκολία της απόφασης για τον Σάσα δεδομένης της αγάπης του για τον Ολυμπιακό, τόνισε όμως εκεί που είναι, είναι... καλά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο φεστιβάλ-θεσμό πλέον για το νησί της Σύρου τονίζοντας την αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά... Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς... Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».

Για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει τους Κινγκς: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».