«Κοντά στην απόκτηση του Γκραντ ο ΠΑΟ»

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα ο Παναθηναϊκός κινείται για να φέρει στο ΟΑΚΑ τον πρώην παίκτη του Προμηθέα Τζέριαν Γκραντ

«Κοντά στην απόκτηση του Γκραντ ο ΠΑΟ»

Την περίπτωση του Τζέριαν Γκραντ εξετάζουν στον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «telesport.rs» από τη Σερβία.

Μάλιστα κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο 31χρονος γκαρντ είναι πράγματι ψηλά στη λίστα του Αταμάν και το ενδιαφέρον είναι «ζεστό» για τον Αμερικανό.

Ο παίκτης είναι μια από τις πρώτες επιλογές του Τούρκου προπονητή για τη ν περιφερειακή γραμμή του «τριφυλλιού», όπως την υπέδειξε στη λίστα που έδωσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στην ουσία, πρόκειται για τον παίκτη που οδήγησε την Τουρκ Τέλεκομ στην κορυφή της βαθμολογίας στην Τουρκία στη regular season, αλλά και στον τελικό του Eurocup.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι... οδηγοί της περσινής προσπάθειας της τουρκικής ομάδας πήραν «προαγωγή» στο υψηλότερο επίπεδο το φετινό καλοκαίρι, με τον προπονητή, Ερντέμ Τσαν, να υπογράφει στην Εφές, τον βασικό σέντερ, Ταϊρίκ Τζόουνς, να τον ακολουθεί και τον πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νέιτ Σέστινα, να αποτελεί την πρώτη κίνηση του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γκραντ, που -κυρίως- είναι πλέι μέικερ, αλλά μπορεί να δώσει λεπτά και στο "2", ενδέχεται να είναι ο επόμενος που θα ακολουθήσει ένα αντίστοιχο δρομολόγιο από την τουρκική ομάδα για την EuroLeague.