Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 6 χιλιάδες διαρκείας και συνεχίζει...

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του μπασκετικού Ολυμπιακού και μέσα σε 3 μέρες οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεπεράσει τις περσινές.

Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τα 6 χιλιάδες διαρκείας και συνεχίζει...

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας για τις αναμετρήσεις της μπασκετικής ομάδας των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα… μαγικά χαρτάκια τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων την 1η Ιουλίου και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέσα σε 3 μόλις ημέρες οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 6 χιλιάδων εισιτηρίων.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ξεπεράστηκε επίσης ο περσινός αριθμός που είχε φτάσει τα 5.739 εισιτήρια, με τους φιλάθλους του Θρύλου να δείχνουν έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την κατάκτηση των δύο σερί πρωταθλημάτων αλλά και τις εξαιρετικές παρουσίες στη Euroleague.

Υπενθυμίζεται ότι από τη νέα περίοδο (2023/24) η χωρητικότητα του ΣΕΦ θα αυξηθεί στις 12.700 θέσεις, ενώ στόχος των Πειραιωτών είναι να πουληθούν τουλάχιστον 7.500 διαρκείας, αν και με βάση τη ζήτηση θεωρείται πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να ξεπεράσουν τον συγκεκριμένο αριθμό.