Ολυμπιακός: Ξημερώματα Δευτέρας (3/7, 1:55) στην Ελλάδα ο Ουίλιαμς-Γκος

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αναμένεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7, 1:55) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ξημερώματα Δευτέρας (3/7, 1:55) στην Ελλάδα ο Ουίλιαμς-Γκος

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα την Δευτέρα (3/7) στις 1:55 τα ξημερώματα, προκειμένου να υποβληθεί σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κατά τη σεζόν 2018/19, ο Γκος αγωνίστηκε επίσης για την ομάδα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τις επιδόσεις του.

Κατά την περασμένη σεζόν, σημείωσε αξιοσημείωτα στατιστικά στην EuroLeague, με μέσο όρο 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα σε 26 συμμετοχές με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση της ομάδας έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη της στις ικανότητες του Γκος και είναι βέβαιη ότι θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας.