Ο Μιλουτίνοφ μια ανάσα από τον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ανέβασαν την προσφορά τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ο Μιλουτίνοφ μια ανάσα από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα δώσει τα χέρια με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μιλάμε συμφωνία δύο ετών, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ανέβασε την αρχική του προσφορά και ο Σέρβος ψηλός είναι έτοιμος να… πιάσει ξανά λιμάνι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοβ για αρκετούς λόγους. Είχε μία εξαιρετική συνεργασία μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν, τον θεωρεί έναν έξυπνο ψηλό, με σωστή νοοτροπία και εξαιρετικές ικανότητες. Αναμφισβήτητα εκτιμά πως μπορεί να ταιριάξει στο ρόστερ με τον Μουσταφά Φαλ και δεν τον ενοχλεί το γεγονός πως πρόκειται για δύο μεγάλα κορμιά.

Ο Σέρβος είναι ένας πιο γρήγορος ψηλός, με μεγαλύτερη ικανότητα στο πικ εν ρολ, αλλά και στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Διαθέτει μεγαλύτερη αθλητικότητα, μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, ενώ για το ύψος του πασάρει ικανοποιητικά, κάτι στο οποίο δίνει έμφαση ο Έλληνας τεχνικός. Παράλληλα, του αρέσει το γεγονός πως πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο, με γνώση της δυναμικής του Ολυμπιακού, με παρελθόν στην ομάδα, γεγονός που θα τον κάνει να προσαρμοστεί άμεσα.